Seksuele gezondheid: een essentiële sleutel voor uw algemeen welzijn

Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024

 

Hoewel een groot aantal personen ermee geconfronteerd wordt, blijven seksuele stoornissen nog te vaak een taboe. Wist u dat 43% van de seksueel actieve vrouwen en 35% van de seksueel actieve mannen last heeft van minstens een seksuele stoornis? Toch heeft meer dan 85% van hen nooit hulp durven zoeken. Hoewel seksualiteit fundamenteel is voor het algemeen welzijn, blijft het een moeilijk onderwerp om aan te kaarten.

Een luisterend oor

De raadpleging seksuologie in de Iris Ziekenhuizen Zuid biedt een luisterend oor en  ondersteuning op maat. Het team van gekwalificeerde professionals combineert een holistische benadering met een verscheidenheid aan vaardigheden om u te helpen uw seksuele en relationele problemen te overwinnen.

Waarom raadplegen?

Door een seksuoloog te raadplegen, kiest u voor een zachte, empathische en persoonlijke benadering. Dit zal u in staat stellen om uw problemen te relativeren, opnieuw in contact te komen met uw lichaam en weer balans in uw leven te krijgen. Of het nu gaat over verminderd of geen seksueel verlangen, erectiestoornissen, orgasmeproblemen of communicatieproblemen binnen uw koppel, de experten van de Iris Ziekenhuizen Zuid zijn er om naar u te luisteren, zonder te oordelen, en u te begeleiden naar een betere levenskwaliteit.

Belangrijke vaardigheden:

●  Verminderd seksueel verlangen en erectiestoornissen

●  Communicatieproblemen binnen het koppel

●  Seksverslaving en afhankelijkheid

●      Trauma’s en seksueel geweld

Geef uzelf de kans om te ontdekken waar u behoefte aan heeft en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Meer hierover: https://bit.ly/3Z9AmxX.